Σωφρόνης και… ψεύτικα προφίλ

Σωφρόνης και… ψεύτικα προφίλ

Ακόμη και το γεγονός εάν ένα προπονητής ή παίκτης έχει προφίλ σε Facebook ή Twitter και γενικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται θέμα στις μέρες μας.

Ήταν μια από τις αναφορές του τεχνικού του Απόλλωνα στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης που… ξεχώρισε με τον Κύπριο κόουτς να αναφέρεται σε όσα λέγονται στα διάφορα στέκια και τα Facebook με τον δικό του τρόπο.

Τι είπε:

«Ότι ακούτε από το δικό μου στόμα, αυτό συμβαίνει στο Κολόσσι. Ότι λέγεται έξω και στους δρόμους και στα Facebook είναι άλλη υπόθεση, παρόλο που πολλοί λένε ότι έχω ψεύτικο προφίλ και ελέγχω, εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα. Δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία σε αυτό το κομμάτι. Ότι γίνεται είμαι εδώ, αν κρύψω κάτι κάποιες φορές είναι για λόγους τακτικής, για να μην δώσω στον αντίπαλο προπονητή πληροφορίες οι οποίες αφορούν την ομάδα μας και να μπορέσει να προσαρμόσει τη δική του ομάδα. Αλίμονο να μην κάνουμε κι εμείς το παιχνίδι μας σαν προπονητές. »

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.