ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκαριστική αποκάλυψη: «Ένιωθα πως θα πεθάνω πριν από τον τελικό με την Λίβερπουλ»

Σοκαριστική αποκάλυψη: «Ένιωθα πως θα πεθάνω πριν από τον τελικό με την Λίβερπουλ»

Ο Μαρσέλο σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πως πριν τον τελικό απέναντι στην Λίβερπουλ το 2018, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ένιωθε πως θα πεθάνει μέσα στο γήπεδο.

Ο Μαρσέλο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Για περίπου μία δεκαετία αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο έχοντας παραστάσεις και εμπειρίες που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να αποκτήσουν ποτέ. Κι όμως, ακόμη και για έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Βραζιλιάνο, η πίεση που μπορεί να του ασκήσει το ποδόσφαιρο μπορεί να τον επηρεάσει σε μέγιστο βαθμό και να του δημιουργήσει προβλήματα.

Σε μία συνέντευξη από καρδιάς που έδωσε σε ισπανικό μέσο αποκάλυψε πως πριν τον τελικό του Κιέβου το 2018 με την Λίβερπουλ, δεν μπορούσε να ανασάνει από το άγχος και ένιωθε πως θα πεθάνει μέσα στο γήπεδο.

Ο Μαρσέλο είχε ήδη αγωνιστεί σε τρεις τελικούς Champions League με τους «μερένγκες» και τους είχε κατακτήσει, όμως το άγχος που ένιωθε κόντεψε να του κοστίσει την παρουσία του από το μεγάλο ραντεβού.

«Συνέβη όταν ήμουν στα αποδυτήρια λίγο πριν τον τελικό του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ το 2018. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Προσπάθησα να μην πανικοβληθώ. Δεν μπορούσα να φάω, ούτε να κοιμηθώ.

Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να γράψεις ιστορία, νιώθεις ένα τεράστιο βάρος. Για κάποιο λόγο όμως το ένιωθα τόσο έντονα. Δεν είχα ποτέ ξανά στο παρελθόν τέτοιες κρίσεις και δεν ήξερα τι γινόταν. Σκέφτηκα να καλέσω τον γιατρό, όμως φοβήθηκα πως θα έχανα τον τελικό.

Προσπαθούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Σκέφτηκα πως τόσα παιδιά πάνω στον πλανήτη παίζουν ποδόσφαιρο και ονειρεύονται να αγωνιστούν σε ένα τελικό. Όταν πάτησα το χορτάρι, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Εκεί είπα στον εαυτό μου. Εάν είναι να πεθάνω εδώ, ας πεθάνω.

Μετά από αυτό όμως ηρέμησα. Όταν παρατήρησα τα φώτα και την μπάλα στην σέντρα, όλα άλλαξαν. Ξαφνικά μου έφυγε το βάρος.

Ξέρετε είμαστε και εμείς άνθρωποι, όχι σούπερ ήρωες. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top