Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου – Πολεμίου

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου – Πολεμίου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν τις 12:58 την Παρασκευή 01/11, σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Λετύμπου και Πολέμι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου.

Η πυρκαγιά μέχρι στιγμής κατέκαψε 8 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ωστόσο το έργο της κατάσβεσης λόγω του δύσβατου της περιοχής κατέστη δύσκολο.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να εξεταστούν μετά την πλήρη κατάσβεσή της.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE