Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου – Πολεμίου

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Λετύμπου – Πολεμίου

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν τις 12:58 την Παρασκευή 01/11, σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στις κοινότητες Λετύμπου και Πολέμι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου.

Η πυρκαγιά μέχρι στιγμής κατέκαψε 8 δεκάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ωστόσο το έργο της κατάσβεσης λόγω του δύσβατου της περιοχής κατέστη δύσκολο.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να εξεταστούν μετά την πλήρη κατάσβεσή της.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

«Θα συνεχίσω να υπογράφω διεθνείς συμφωνίες – Πώς απαντά στις τουρκικές προκλήσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Κυπριακό, αφθώδης πυρετός, ενεργειακά και θέματα εσωτερική επικαιρότητας ήταν τα θέματα που αποτέλεσαν το αντικείμενο των σημερινών δηλώσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE