ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η Βουλή ενεργός υποστηρικτής της ισότητας

ΣΥΛΛΟΥΡΗΣ: Η Βουλή ενεργός υποστηρικτής της ισότητας

Η Βουλή των Αντιπροσώπων είναι ένας αφοσιωμένος και ενεργός υποστηρικτής των ίσων δικαιωμάτων και της ισότητας σε όλες της τις πτυχές, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής 1/11 στην απονομή των βραβείων “KIVOTOS GOLDEN LADY”.

 
Ο κ. Συλλούρης επεσήμανε πως η ίδια η Βουλή είναι από μόνη της μια απόδειξη για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια στην κοινωνία μας, καθώς έχει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο ποσοστό, αν όχι και τόσο ικανοποιητικό ακόμα, γυναικών βουλευτών και Προέδρων Επιτροπών. Αυτή είναι πράγματι μια θετική αλλαγή στην κοινωνία, αν και απομένουν ακόμα πολλά να γίνουν, σημείωσε.
 
Είπε επίσης πως το θέμα της ισότητας των φύλων έχει προσδιοριστεί ως ένα σημαντικό ζήτημα για να συζητηθεί από την «Παράλληλη Βουλή». Σημείωσε πως παρόλο που ζούμε σε μια εποχή στην οποία γυναίκες και άντρες απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα και έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις πολλές ανισότητες συνεχίζουν να υπάρχουν.
 
Εξέφρασε την ελπίδα πως μέσω των συντονισμένων και αποφασιστικών ενεργειών του κράτους και όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων θα μπορέσουν να αρθούν σύντομα όλα τα ορατά και αόρατα εμπόδια που εμποδίζουν τις γυναίκες από το να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE