Βιετναμέζοι και οι 39 νεκροί στο φορτηγό του Έσεξ

Βιετναμέζοι και οι 39 νεκροί στο φορτηγό του Έσεξ

Βιετναμέζοι υπήκοοι πιστεύεται ότι ήταν και τα 39 θύματα που βρέθηκαν σε φορτηγό ψυγείο στο Έσεξ, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομική διεύθυνση το βράδυ της Παρασκευής 1/11


«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι τα θύματα είναι Βιετναμέζοι υπήκοοι και είμαστε σε επαφή με τη βιετναμέζικη κυβέρνηση. Είμαστε σε απευθείας επαφή με έναν αριθμό οικογενειών στο Βιετνάμ και στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύουμε ότι έχουμε ταυτοποιήσει οικογένειες για κάποια από τα θύματα των οποίων το ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία στις ακτές μας», είπε η αστυνομία του Έσεξ.

Νωρίτερα η αστυνομία είχε κάλεσε τους αδερφούς Ρόναν και Κρίστοφερ Χιουζ από τη Βόρεια Ιρλανδία, που καταζητούνται για την υπόθεση, να παραδοθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η «λευκή σημαία» της Αννίτας και το μεγάλο στοίχημα του ΔΗΣΥ – Το παρασκήνιο πίσω από την απόσυρση και η επόμενη μέρα στην Πινδάρου

Η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να αποσύρει το ενδιαφέρον της από την κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν ήταν μια εξέλιξη που προέκυψε μέσα σε λίγες ώρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE