Βιετναμέζοι και οι 39 νεκροί στο φορτηγό του Έσεξ

Βιετναμέζοι και οι 39 νεκροί στο φορτηγό του Έσεξ

Βιετναμέζοι υπήκοοι πιστεύεται ότι ήταν και τα 39 θύματα που βρέθηκαν σε φορτηγό ψυγείο στο Έσεξ, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομική διεύθυνση το βράδυ της Παρασκευής 1/11


«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι τα θύματα είναι Βιετναμέζοι υπήκοοι και είμαστε σε επαφή με τη βιετναμέζικη κυβέρνηση. Είμαστε σε απευθείας επαφή με έναν αριθμό οικογενειών στο Βιετνάμ και στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιστεύουμε ότι έχουμε ταυτοποιήσει οικογένειες για κάποια από τα θύματα των οποίων το ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία στις ακτές μας», είπε η αστυνομία του Έσεξ.

Νωρίτερα η αστυνομία είχε κάλεσε τους αδερφούς Ρόναν και Κρίστοφερ Χιουζ από τη Βόρεια Ιρλανδία, που καταζητούνται για την υπόθεση, να παραδοθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλίδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE