ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό τροχαίο δυστύχημα- Δύο νεκροί– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό τροχαίο δυστύχημα- Δύο νεκροί– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 2/11 στα κατεχόμενα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα  στον τ/κ Τύπο το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 00:30 όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 48χρονος Devrim Yılmaz και η 43χρονη σύζυγός του Seda Yılmaz  υπό συνθήκες που διερευνώνεται συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος Mustafa Urcan.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η εφημερίδα Kibris αναφέρει ότι το σημείο «έμοιαζε με βομβαρδισμένη τοπίο» ενώ το ζεύγος βρήκε ακαριαίο το θάνατο.

Ο 33χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Μετά και το νέο διπλό θανατηφόρο ο αριθμός των θυμάτων από τροχαίο δυστυχήματα ανέβηκε στους 29 για το 2019 συμπληρώνεται στα δημοσιεύματα.\\

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.