ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό τροχαίο δυστύχημα- Δύο νεκροί– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Φοβερό τροχαίο δυστύχημα- Δύο νεκροί– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 2/11 στα κατεχόμενα.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα  στον τ/κ Τύπο το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 00:30 όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 48χρονος Devrim Yılmaz και η 43χρονη σύζυγός του Seda Yılmaz  υπό συνθήκες που διερευνώνεται συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 33χρονος Mustafa Urcan.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η εφημερίδα Kibris αναφέρει ότι το σημείο «έμοιαζε με βομβαρδισμένη τοπίο» ενώ το ζεύγος βρήκε ακαριαίο το θάνατο.

Ο 33χρονος οδηγός του άλλου οχήματος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Μετά και το νέο διπλό θανατηφόρο ο αριθμός των θυμάτων από τροχαίο δυστυχήματα ανέβηκε στους 29 για το 2019 συμπληρώνεται στα δημοσιεύματα.\\

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE