ΗΠΑ: Επεσε ξύλο - Μαθητής πλακώνεται με καθηγήτρια μέσα στην τάξη - VIDEO

ΗΠΑ: Επεσε ξύλο - Μαθητής πλακώνεται με καθηγήτρια μέσα στην τάξη - VIDEO

Ακομα ενα γεγονός προβληματίζει τη σημερινή εποχή.

 

Μπορεί η καθηγήτρια να απολύθηκε ενώ ο νεαρός να συνελήφθη, ομως το ερώτημα είναι... πότε θα εξαλειφθούν και με πιο τρόπο αυτά τα περιστατικά.

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, εικόνες που σοκάρουν και μάλιστα μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας.

Στο video διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, φαίνεται η ένταση που υπάρχει μεταξύ μίας καθηγήτριας στο Iroquois High School στο Κεντάκι και ενός 16χρονο μαθητή που έφτασε στο σημείο να παίξουν ξύλο.

Με το που βγήκε στην δημοσιότητα το πιο κάτω βίντεο και δημοσιοποιήθηκε το συγκεκριμένο περιστατικό την υπόθεση ανέλαβαν οι αρχές, με τον νεαρό να συλλαμβάνεται και την εκπαιδευτικό να σταματάει την διδασκαλεία της.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE