ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Επεισόδιο πριν 15 μέρες με Ελληνοκύπριο –Οι ισχυρισμοί που έχει ενώπιόν του το ΤΑΕ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Επεισόδιο πριν 15 μέρες με Ελληνοκύπριο –Οι ισχυρισμοί που έχει ενώπιόν του το ΤΑΕ

Ενώπιον υπόθεσης ξεκαθαρίσματος λογαριασμών θεωρεί πως βρίσκεται η Αστυνομία, σε ό,τι αφορά τον πυροβολισμό 30χρονου Σύρου στο κεφάλι νωρίς το πρωί της Κυριακής (03/11, 05:45).

Άλλωστε και ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, έκανε λόγο για συμπλοκή πέντε προσώπων (τρεις που καταζητούνται και οι δυο Σύροι που τραυματίστηκαν από πυροβολισμό): «Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι συνεπλάκησαν πέντε πρόσωπα, από τους οποίους οι τρεις καταζητούνται με δικαστικά εντάλματα σύλληψης».

Εξάλλου, ενδεικτικά του πως αντιμετωπίζεται η υπόθεση από τις Αρχές είναι και τα όσα ανέφερε αστυνομική πηγή του ThemaOnline. Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε, στη διάθεση της Αστυνομίας υπάρχει πληροφορία που αναφέρει ότι στο μαγαζί όπου ξεκίνησε το επεισόδιο τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11) με αποτέλεσμα τον πυροβολισμό 30χρονου Σύρου στο κεφάλι, υπήρξε άλλο σοβαρό συμβάν πριν από περίπου 15 ημέρες. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι Ελληνοκύπριος επισκέφτηκε το νυκτερινό κέντρο προβάλλοντας απαιτήσεις που οδήγησαν σε συμπλοκή του με ανθρώπους του μαγαζιού και εκδίωξή του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας που από το πρωί λαμβάνει καταθέσεις, έχει ενώπιόν του ισχυρισμούς από ανθρώπους του νυκτερινού κέντρου όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, ότι ομάδα συγκεκριμένων ατόμων εδώ και μέρες ασκεί πιέσεις με στόχο την απόκτηση του ελέγχου της επιχείρησης.

Εξάλλου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μιλώντας στο ThemaOnline υποστήριξε ότι περί τις 02:30 κατήγγειλε και προσωπικά σε αστυνομικούς του ΟΠΕ που βρίσκονταν έξω από το μαγαζί του, την παρουσία των ατόμων τα οποία προκαλούσαν ένταση. Πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί δεν ευαισθητοποιήθηκαν. Ανέφερε ακόμη ότι καλούσε τηλεφωνικώς την Αστυνομία διαρκώς από τις πρώτες πρωινές ώρες και προειδοποιούσε για τον κίνδυνο να ξεφύγει η κατάσταση, χωρίς να λαμβάνει ανταπόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΚΩΜΗΣ: Γνωστό πρόσωπο ο Ελληνοκύπριος φερόμενος δράστης -Διηύθυνε γνωστό νυκτερινό κέντρο

Πάντως, ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, δήλωσε πως η Αστυνομία δεν ήταν απούσα πριν το αιματηρό επεισόδιο: «Μετέβησαν εκεί τρία μέλη του ΟΠΕ και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε καμία φασαρία. Έκαναν κάποια ώρα εκεί, έκαναν κάποιες εξετάσεις, δεν υπήρχε οτιδήποτε και αποχώρησαν».

Όπως έχουμε σημειώσει, ήδη εκδόθηκαν τρία εντάλματα σύλληψης σε βάρος τριών προσώπων. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είναι το άτομο που είχε στην κατοχή του το πιστόλι και να πυροβόλησε τρεις φορές κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι είναι σε κρίσιμη κατάσταση (πληροφορίες ότι είναι κλινικά νεκρός δεν επιβεβαιώνονται), ενώ ο 42χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και αφού πρώτα έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Ο δεύτερος μετέβη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου έδωσε κατάθεση για το περιστατικό.

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top