ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραδόθηκε ο 44χρονος Λ. Παπαλουκά που φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον Σύρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραδόθηκε ο 44χρονος Λ. Παπαλουκά που φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον Σύρο

Παραδόθηκε στην Αστυνομία το πρόσωπο που φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον 30χρονο Σύρο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πρόκειται για τον Λουκά Παπαλουκά, ο οποίος φέρεται να οπλοφορούσε και να πυροβόλησε τρεις φορές κατά το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 05:45 το ξημέρωμα της Κυριακής (03/11). Ο Παπαλουκά, φέρεται να παραδόθηκε σε γραφεία αστυνομικής υπηρεσίας στη Λάρνακα.

Να θυμίσουμε πως η μια σφαίρα έπληξε τον 30χρονο Σύρο στο κεφάλι, η δεύτερη τραυμάτισε ελαφρά τον 42χρονο αδερφό του πρώτου –επίσης- στο κεφάλι, ενώ ο άλλος πυροβολισμός ήταν στον αέρα.

Στο μεταξύ, στον χώρο των Δικαστηρίων Λευκωσίας είναι έντονη η αστυνομική παρουσία. Η προσαγωγή των δυο προσώπων που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής (03/11) για την υπόθεση, είναι προγραμματισμένο να γίνει εντός της ημέρας. Είναι λογικό η Αστυνομία να λαμβάνει έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

* Η κύρια φωτογραφία είναι από τον χώρο των δικαστηρίων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE