ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟ: Τρεις τραυματίες

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟ: Τρεις τραυματίες

Ο τραυματισμός τριών προσώπων είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το πρωί της Δευτέρας 4/11 στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο των Κονιών.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται οδηγός αυτοκινήτου κτύπησε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρία πρόσωπα που επέβαιναν στα δυο οχήματα και να σημειωθούν σοβαρές υλικές ζημίες.

Στη σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τριών τραυματιών στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Οι τρεις τραυματίες κρατήθηκαν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Η κατάσταση της υγείας τους, σύμφωνα με τον  θεράποντα ιατρό, δεν εμπνέει ανησυχία.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.