ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυροβολισμός και ληστεία σε γνωστό φαστφουντάδικο στη Λεμεσό – Ζωντανό εφιάλτη έζησαν οι υπάλληλοι

Πυροβολισμός και ληστεία σε γνωστό φαστφουντάδικο στη Λεμεσό – Ζωντανό εφιάλτη έζησαν οι υπάλληλοι

Η αστυνομία Λεμεσού διεξάγει έρευνες για εντοπισμό του δράστη, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει από το χρηματοκιβώτιο του εστιατορίου το χρηματικό ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε ταχυφαγείο στα Πολεμίδα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος άνδρας, με καλυμμένο το πρόσωπο εισέβαλε στο εστιατόριο και αμέσως κατευθύνθηκε προς το ταμείο. Χωρίς δισταγμό με πυροβόλο όπλο έριξε πυροβολισμό στην ταμειακή μηχανή, προφανώς για εκφοβισμό των υπαλλήλων.  Η βολίδα από τον πυροβολισμό καρφώθηκε σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ακολούθως εντόπισε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ήταν ανοικτό και κατάφερε να πάρει μέσα από αυτό 30 χιλιάδες ευρώ που βρίσκονταν σε σακούλια. Στη συνέχεια ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή πεζός.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης είναι λεπτής σωματικής διάστασης, ύψους 1.75μ. – 1.80μ. και  φορούσε φόρμα χρώματος μαύρου, γκρίζο φούτερ και καπελάκι τζόκεϊ χρώματος μπλε, το οποίο καλυπτόταν από την κουκούλα του φούτερ του, ενώ στο πρόσωπο του είχε τυλιγμένη σάρπα, χρώματος μαύρου και μικρή τσάντα στην πλάτη. 

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top