ΔΙΕΘΝΗ

Δυσκολεύει η προσπάθεια της Ελλάδας

Δυσκολεύει η προσπάθεια της Ελλάδας

Δεν ήταν και τα καλύτερα αποτελέσματα για την Εθνική Ελλάδας αυτά τα οποία ήρθαν στα αλλα δυο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας

Στη 2η θέση του 6ου ομίλου στον οποίο συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας παρέμεινε η Βόρεια Ιρλανδία που επικράτησε  ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 2-1 της Φινλανδίας στο Μπέλφαστ.

Το σκορ για την ομάδα του Μάικλ Ο’ Νιλ άνοιξε στο 33’ με έξοχο σουτ ο Λάφερτι που πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά αυτή τη φορά έκανε το 2-0 με το 5ο του γκολ  στα προκριματικά.

Στο β’ μέρος  οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες αναξιοποίητες με τους Λάφερτι και Γουόρντ για να γίνει το 2-1 στο  91’ από τον Σαντίκ που αξιοποίησε την απόκρουση του Κάρολ στο σουτ του Ερεμένκο. Η νικήτρια χάρη στην επιτυχία της έφθασε τους 12 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν  στους πέντε και την 4η θέση επίσης μετά από  επίσηςπέντε ματς

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της, η Ρουμανία επικράτησε 1-0 των Νήσων Φερόε για να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου.

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έκανε η Ρουμανία. Η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου φιλοξένησε τα Νησιά Φερόε και πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη.

Αυτή ήρθε με το ισχνό 1-0 με τους Βαλκάνιους να μην ικανοποιούν με την εμφάνισή τους, αλλά να παίρνουν ακόμα ένα τρίποντο στην προσπάθειά τους για την πρόκριση. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, σημειώθηκε από τον Κεσερού στο 21’ το οποίο αποδείχθηκε αρκετό.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top