Η τακτική αυτή ακολουθείται κάθε χρόνο, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας για τις απουσίες κατά τις κεντρικές εξετάσεις

Η τακτική αυτή ακολουθείται κάθε χρόνο, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας για τις απουσίες κατά τις κεντρικές εξετάσεις

Η τακτική αυτή ακολουθείται κάθε χρόνο και δεν είναι κάτι νέο, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε σχέση με την εγκύκλιο την οποία εξέδωσε για το θέμα των απουσιών μαθητών/μαθητριών της Α’ Τάξης Λυκείου και Τεχνικών Σχολών κατά τη διεξαγωγή των Κεντρικών Εξετάσεων Τετραμήνων.

Σχολιάζοντας με δημοσιεύματα για την εγκύκλιο, την οποία εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ότι «τα όσα αναγράφονται σ’ αυτή απορρέουν από τους περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κανονισμούς του 2017, οι οποίοι διέπουν, μεταξύ άλλων, και τη διεξαγωγή των εξετάσεων».

«Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο δεν έχει περιληφθεί στην πιο πάνω εγκύκλιο», προσθέτει το Υπουργείο Παιδείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE