Η τακτική αυτή ακολουθείται κάθε χρόνο, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας για τις απουσίες κατά τις κεντρικές εξετάσεις

Η τακτική αυτή ακολουθείται κάθε χρόνο, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας για τις απουσίες κατά τις κεντρικές εξετάσεις

Η τακτική αυτή ακολουθείται κάθε χρόνο και δεν είναι κάτι νέο, αναφέρει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε σχέση με την εγκύκλιο την οποία εξέδωσε για το θέμα των απουσιών μαθητών/μαθητριών της Α’ Τάξης Λυκείου και Τεχνικών Σχολών κατά τη διεξαγωγή των Κεντρικών Εξετάσεων Τετραμήνων.

Σχολιάζοντας με δημοσιεύματα για την εγκύκλιο, την οποία εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ότι «τα όσα αναγράφονται σ’ αυτή απορρέουν από τους περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κανονισμούς του 2017, οι οποίοι διέπουν, μεταξύ άλλων, και τη διεξαγωγή των εξετάσεων».

«Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο δεν έχει περιληφθεί στην πιο πάνω εγκύκλιο», προσθέτει το Υπουργείο Παιδείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE