ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας επτά γυναίκες - Επιχείρηση σε ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας επτά γυναίκες - Επιχείρηση σε ξενοδοχείο

Στη σύλληψη επτά αλλοδαπών γυναικών προχώρησε γύρω στις 18:00 της Δευτέρα (4/11) η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου και λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης του Υπουργείου Εργασίας – Τμήμα Πάφου σε σχέση με υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι επτά γυναίκες που κατάγονται από την Γεωργία εργάζονταν σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πάφο με πλαστά έγγραφα.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας οι επτά γυναίκες ενώ κατάγονται από την Γεωργία παρουσίασαν έγγραφα ελληνικά με τα οποία εξασφάλισαν εγγραφή στις κοινωνικές ασφαλίσεις και εργασία.

Ανακρινόμενες οι συλληφθείσες έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top