ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εφθασε στην Κύπρο ο καταζητούμενος Σάκκος - Ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε στο νοσοκομείο

Εφθασε στην Κύπρο ο καταζητούμενος Σάκκος - Ένιωσε αδιαθεσία και κατέληξε στο νοσοκομείο

Ο 39χρονος Χαράλαμπος Σάκκος, ο οποίος καταζητείτο για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 17χρονου Ιωάννη Ασίκκη, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο Σάκκος βρισκόταν στην Ολλανδία οπου δραστηριοποιείτο επαγγελματικά, συγκεκριμένα διατηρούσε καφέ στην Ολλανδία. Οι Aστυνομικές αρχές της Κύπρου ενημέρωσαν σχετικά την Europol οπου εντόπισαν τις κινήσεις του.

Να σημειωθεί οτι το όνομα του Χαράλαμπου Σάκκου από το Τραχώνι βρισκόταν για 16 μήνες ανάμεσα στην λίστα με τους 'τοπ' καταζητούμενους των κυπριακών Αρχών.

Ετσι ο Σάκκος μετά απο 16 μήνες που καταζητείτο, είχε συλληφθεί στα μέσα Οκτωβρίου (17/10) στην Ολλανδία, αφού οι κινήσεις του ηταν υπο παρακολούθηση και καθώς ήταν ενεργός στα social media.

Το βράδυ της Δευτέρας 4/11  έφτασε στο Αεροδρόμιο της Λάρνακας υπό τη συνοδεία αστυνομικών όπου και συνελήφθη (τυπική διαδικασία).

Κατα την ανάκριση του ο 39χρόνος δήλωσε ότι ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις, φρουρούμενος από μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού.

Σε βάρος του διερευνόνται αδικήματα για υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 14 Ιουνίου, 2018 στη Λεμεσό.

Θυμίζομουμε ότι για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλα τρία πρόσωπα από την Συρία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top