ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έστειλε στις Κεντρικές Φύλακες –Ήταν ‘λιώμα’ και πέρασε με κόκκινο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον έστειλε στις Κεντρικές Φύλακες –Ήταν ‘λιώμα’ και πέρασε με κόκκινο

Φυλακίσεων συνέχεια στη Λάρνακα, σε ό,τι αφορά τις τροχαίες παραβάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο της πόλης επέβαλε ποινή άμεσης φυλάκισης για περίοδο 15 ημερών σε 32χρονο από χώρα των Βαλκανίων, καθώς ο τελευταίος είχε… εγκληματική οδηγική συμπεριφορά.

Στις 28 Μαΐου του 2019 γύρω στις 22:00 το βράδυ, το εν λόγω πρόσωπο έγινε αντιληπτό να οδηγεί επικίνδυνα στη λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, πέρασε με κόκκινο από φώτα τροχαίας.

Άμεσα μέλη της Τροχαίας Λάρνακας που είδαν το αδίκημα τον ακολούθησαν και τον ανέκοψαν για έλεγχο.

Μετά από αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος είχε 123 μιλιγκράμ αλκοόλ στον οργανισμό του αντί 9 mg που ήταν το επιτρεπόμενο όριο στην περίπτωσή του (είναι κάτοχος άδειας οδήγησης για χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών ετών).

Το Δικαστήριο πέραν από την φυλάκιση, του επέβαλε και ποινή αποστέρησης της άδειας οδήγησης για περίοδο τριών μηνών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE