Τα SOS events επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για 6 μοναδικές εμφανίσεις!

Τα SOS events επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για 6 μοναδικές εμφανίσεις!

Το event που τα τελευταία χρόνια έφερε την επανάσταση στην διασκέδαση της Κύπρου και της Αγγλίας επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Τα SOS events ανακοίνωσαν το UK Tour 2019 και αρχή κάνει το Hellenic and Cypriot society of Nottingham στις 08 του Νοέμβρη στο Bowery Club.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μαζί με το SOS θα ταξιδέψει και ο αγαπημένος DJ των Ελλήνων φοιτητών στην Αγγλία, ο DJ Sunday για να μιξάρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ελληνικής και Αγγλικής μουσικής. Η περιοδεία των SOS events στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διαρκέσει για 4 εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί σε 6 πόλεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του SOS UK Tour 2019:
08.11 – Nottingham
09.11 – Surrey
15.11 – Reading
16.11 – Bristol
22. 11 – London
29. 11 – Manchester
SOS events – Lets keep dreaming together.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.