ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έρευνα και για ενδεχόμενα άλλα αδικήματα για το πρόσωπο που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι

ΚΥΠΡΟΣ:  Έρευνα και για ενδεχόμενα άλλα αδικήματα για το πρόσωπο που οδηγούσε με τα πόδια στο τιμόνι

Ανοικτός παραμένει ο φάκελος της υπόθεσης του ασυνείδητου οδηγού από τη Λεμεσό, που ανήρτησε οπτικό υλικό, που τον παρουσιάζει να οδηγεί νταλίκα με τα πόδια στο τιμόνι, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η Τροχαία ερευνά το ενδεχόμενο και άλλων παρανομιών εναντίον του ασυνείδητου οδηγού που οδηγούσε, με τις πατούσες αντί τα χέρια, εκτός από το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης.

Εντός των επόμενων ημερών ο φάκελος της υπόθεσης θα είναι έτοιμος.

Η υπόθεση θα καταχωρισθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, καθώς όπως ανέφερε αρμόδια πηγή από τη Τροχαία, το περιαστικό, με βάση την πινακίδα που φαίνεται στο βίντεο, έγινε στον αυτοκινητόδρομο κοντά στη Χοιροκοιτία, όπου εμπίπτει στα όρια της Λάρνακας.

Πάντως μετά και από την κοινωνική κατακραυγή, αναμένεται με ενδιαφέρον ποια θα είναι η ποινή που θα επιβάλει το Δικαστήριο στο εν λόγω πρόσωπο για την άκρως 'εγκληματική' οδική συμπεριφορά που υπέδειξε.

Για το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης η ποινή φυλάκισης είναι μέχρι ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο μέχρι 1008 ευρώ, ή και οι δυο ποινές ταυτόχρονα και η υποβολή βαθμών ποινής.

Ο 43χρονος από τη Λεμεσό είναι επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης φορτηγών που μεταφέρουν εμπορευματοκιβώτια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top