ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε εξιτήριο από το Μακάρειο το βρέφος με το κεφαλαιμάτωμα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε εξιτήριο από το Μακάρειο το βρέφος με το κεφαλαιμάτωμα

Στο σπίτι του και πίσω στην αγκαλιά των γονιών του το βρέφος που κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες για το τραύμα που έφερε στο κεφάλι.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το βρέφος 16 ημερών σήμερα, που από τις 2 Νοεμβρίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, το πρωί (05/11) πήρε εξιτήριο, από τον Παιδοχειρουργικό θάλαμο του Μακάρειο Νοσοκομείο όπου βρισκόταν τις τελευταίες ώρες.

Είχε μεταφερθεί αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού από τους γονείς του, οι οποίοι κατάγονται από το Μπαγκλαντές και ακολούθως διακομίστηκε άρον-άρον στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, καθώς οι ιατροί είχαν κάνει λόγο για κάταγμα στο κρανίο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Γραφείο Ευημερίας και το ΤΑΕ Λεμεσού, με τους γονείς να δηλώνουν άγνοια για το τι συνέβη στο παιδάκι τους.

Απαντήσεις κλήθηκε να δώσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, που κατέληξε πως δεν υπάρχει κάταγμα όπως είχε μεταδοθεί αρχικά και ότι το βρέφος έχει κεφαλαιμάτωμα. Εδώ να σημειωθεί ότι στην περίπτωση αυτή υπήρχε δύσκολος τοκετός.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top