Ο ηρωικός θάνατος του Υπολοχαγού Χαράλαμπου Χαραλάμπους που κάλυψε χειροβομβίδα με το σώμα του

Ο ηρωικός θάνατος του Υπολοχαγού Χαράλαμπου Χαραλάμπους που κάλυψε χειροβομβίδα με το σώμα του

Ήταν 5 Νοεμβρίου 2009 όταν ένας υπόκωφος ήχος αναστάτωσε τη Λευκωσία. Μία βόμβα που μόλις είχε εκραγεί στο φυλάκιο κοντά στην Πύλη Πάφου της Παλιάς Λευκωσίας. Ένας υπολοχαγός μόλις είχε χάσει τη ζωή του.

Ήταν 10:50 το πρωί. Ο Υπολοχαγός Χαράλαμπος Χαραλάμπους, κατά τη διάρκεια καταμέτρησης του πολεμικού υλικού που υπήρχε στο φυλάκιο πήρε στα χέρια του μία χειροβομβίδα και άρχισε να την επεξεργάζεται.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE