ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ε/κ που περιέλουσε την εν διαστάσει σύντροφο του -Σοβαρά τα εγκαύματα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ε/κ που περιέλουσε την εν διαστάσει σύντροφο του -Σοβαρά τα εγκαύματα της

Με σοβαρά εγκαύματα από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται αλλοδαπή, η οποία φέρεται να δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον εν διαστάσει Ελληνοκύπριο σύντροφο της.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία η γυναίκα το πρωί της Τετάρτης (06/11) βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι στην περιοχή Ζακάκι, όπου μετέβη ο πρώην σύντροφος της και αφού καυγάδισαν της επιτέθηκε με καυστικό υγρό (acid).

H γυναίκα που κατάγεται από την Ρουμανία, διακομίστηκε με εγκαύματα αμέσως στο νοσοκομείο της Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, που έχει κλινική εγκαυμάτων. 

Ο Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε και αναμένεται η άμεση έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης του, και εντός των επόμενων ωρών θα συλληφθεί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE