ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ε/κ που περιέλουσε την εν διαστάσει σύντροφο του -Σοβαρά τα εγκαύματα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο Ε/κ που περιέλουσε την εν διαστάσει σύντροφο του -Σοβαρά τα εγκαύματα της

Με σοβαρά εγκαύματα από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρεται αλλοδαπή, η οποία φέρεται να δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από τον εν διαστάσει Ελληνοκύπριο σύντροφο της.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία η γυναίκα το πρωί της Τετάρτης (06/11) βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι στην περιοχή Ζακάκι, όπου μετέβη ο πρώην σύντροφος της και αφού καυγάδισαν της επιτέθηκε με καυστικό υγρό (acid).

H γυναίκα που κατάγεται από την Ρουμανία, διακομίστηκε με εγκαύματα αμέσως στο νοσοκομείο της Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, που έχει κλινική εγκαυμάτων. 

Ο Ελληνοκύπριος εντοπίστηκε και αναμένεται η άμεση έκδοση δικαστικού εντάλματος σύλληψης του, και εντός των επόμενων ωρών θα συλληφθεί.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Πώς απαντά στην πρόταση του Δρουσιώτη για διορισμό ανεξάρτητου ανακριτή - Ο βασικός στόχος της συνάντησης με Έρχιουρμαν

Στο μήνυμα της επετείου της 1ης Απριλίου, στο Κυπριακό και σε θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE