Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε

Βαλεντίνα Σοφοκλέους: Μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το θέμα με την παραγωγή του αφηνε απλήρωτους Κύπριους ηθοποιούς.

 

Εδώ και λίγες μέρες, έχει δει το φως της δημοσιότητας η συγκεκριμένη είδηση , ωστόσο κανένας απο τις δυο πλευρές δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει.

Η Βαλεντινα Σοφοκλέους όμως καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Ιωάννου «ΈΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ» και μίλησε για το περιστατικό και την παραίτηση της από την σειρά του ΣΙΓΜΑ Άλλα Λόγια Θκιε Παπά.

Η Βαλεντίνα ανέφερε πως ανάμεσα σε άλλους ηθοποιούς όπως η Άννα Μονογιού, ο Χριστόφορος Χριστοφόρου, ο Αλέξανδρος Αχτάρ και κάποιοι άλλοι από το καστ, αναγκάστηκαν να παραιτηθούν όπως επισήμανε μιας και δεν πληρώθηκαν ούτε σεντ από την σειρά.

«’Εχω εξαναγκαστεί να παραιτηθώ από το ΆΛλα Λόγια θκιε παπα, τους εύχομαι να προβάλλονται για καιρό..Μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε…Πηρα πολλά μηνύματα…σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση-Κλείσαμε ένα συμβόλαιο το οποίο δεν ανταποκρίθηκε ποτέ» δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE