ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Έξι μηνών έγκυος η γυναίκα με το νεκρό έμβρυο -Ο λόγος που δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος

ΠΑΦΟΣ: Έξι μηνών έγκυος η γυναίκα με το νεκρό έμβρυο -Ο λόγος που δεν κατάλαβε ότι ήταν έγκυος

Τις πιο συγκλονιστικές τις διακοπές κάνει στην Κύπρο, 23χρονη από τη Σκωτία που ήρθε στην Πάφο μαζί με φίλη της πριν από πέντε μέρες.

Την Τρίτη, (11/06) ένιωσε πόνο στην κοιλιά και όταν πήγε στην τουαλέτα του τουριστικού καταλύματος στη Χλώρακα όπου περνούσε τις διακοπές της, απέβαλε ένα νεκρό έμβρυο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, μετά από έρευνες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η γυναίκα ήταν περίπου 6 μηνών έγκυος και ο λόγος που δεν κατάλαβε ότι εγκυμονούσε είναι ότι έχει χρόνιο πρόβλημα υγείας λόγω αυξημένου βάρους και άστατο κύκλο.

Τον Απρίλιο ήταν η τελευταία φορά που είχε σύντροφο, ανέφερε στις Αρχές.

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, οποίος ανέφερε ότι το έμβρυο ήταν σε κατάσταση σήψης. Εντός της ημέρας θα διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή.

Σύμφωνα με τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείο Πάφου, όπου μεταφέρθηκε η 23χρονη παρά το σοκ που υπέστη είναι καλά στην υγεία της.

Χριστιάνα Τσαγγάρη

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top