ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (06/11) ακόμα δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση που αφορά την απόπειρα δολοφονίας 30χρονου Σύρου, αδίκημα που διεπράχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11) στην Έγκωμη.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ανδρέου και Τάσο Παντελίδη, σε βάρος των οποίων διερευνώνται αδικήματα (1) απόπειρας φόνου, (2) συνωμοσίας για φόνο, (3) παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, (4) παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και (5) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία για την Πέμπτη (07/11) ώρα 08:45, ενώ οι κατηγορούμενοι θα συνεχίσουν να τελούν υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE