ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (06/11) ακόμα δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση που αφορά την απόπειρα δολοφονίας 30χρονου Σύρου, αδίκημα που διεπράχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11) στην Έγκωμη.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ανδρέου και Τάσο Παντελίδη, σε βάρος των οποίων διερευνώνται αδικήματα (1) απόπειρας φόνου, (2) συνωμοσίας για φόνο, (3) παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, (4) παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και (5) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία για την Πέμπτη (07/11) ώρα 08:45, ενώ οι κατηγορούμενοι θα συνεχίσουν να τελούν υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE