ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο ακόμη ύποπτοι για την απόπειρα - Διερευνάται η υπόθεση

Ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (06/11) ακόμα δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση που αφορά την απόπειρα δολοφονίας 30χρονου Σύρου, αδίκημα που διεπράχθη τα ξημερώματα της Κυριακής (03/11) στην Έγκωμη.

Πρόκειται για τους Γιώργο Ανδρέου και Τάσο Παντελίδη, σε βάρος των οποίων διερευνώνται αδικήματα (1) απόπειρας φόνου, (2) συνωμοσίας για φόνο, (3) παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, (4) παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και (5) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το δικαστήριο ανέβαλε την διαδικασία για την Πέμπτη (07/11) ώρα 08:45, ενώ οι κατηγορούμενοι θα συνεχίσουν να τελούν υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου -  Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Βίντεο - Τραγωδία στην άσφαλτο: Έχασε την ζωή του 68χρονος στην Αυδήμου - Έκλεισε ο δρόμος - Λεπτομέρειες

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε  σήμερα το απόγευμα (22/10), στον δρόμο Αυδήμου – Ανώγυρας, ο οποίος έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.