Λάθος συναγερμός το 'σοβαρό συμβάν' στο αεροδρόμιο Σίπχολ, σύμφωνα με την Air Europa

Λάθος συναγερμός το 'σοβαρό συμβάν' στο αεροδρόμιο Σίπχολ, σύμφωνα με την Air Europa

Η ισπανική αεροπορική εταιρεία Air Europa ανακοίνωσε ότι ο κυβερνήτης ενός αεροσκάφους της στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ "σήμανε κατά λάθος τον συναγερμό".

Νωρίτερα, οι ολλανδικές αρχές οργάνωσαν μια μεγάλη επιχείρηση και εκκένωσαν το αεροσκάφος, αναφέροντας ότι ήταν σε εξέλιξη μια "ύποπτη κατάσταση".

"Λάθος συναγερμός. Στην πτήση από το Άμστερνταμ για τη Μαδρίτη σήμερα το απόγευμα ενεργοποιήθηκε κατά λάθος ο συναγερμός περί αεροπειρατείας στο αεροδρόμιο. Δεν συνέβη τίποτα, όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και ασφαλείς και περιμένουν να πετάξουν σύντομα", ανέφερε μέσω του Twitter η εταιρεία, η οποία ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE