Αποκαλυπτική συνέντευξη ρετρό του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’ πριν 30 χρόνια - Ο άγαμος βίος

Αποκαλυπτική συνέντευξη ρετρό του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου Β’ πριν 30 χρόνια - Ο άγαμος βίος

 «Πάντοτε επιθυμούσα να ζήσω μια χριστιανική ζωή. Ταυτόχρονα, όμως, ήθελα με τη ζωή και την παρουσία μου στο μοναστήρι να επιδράσω θετικά πάνω στους μοναχούς που εζούσαν μίαν ατάσθαλη ζωή, για την οποία εγώ αδιαφορούσα».

Ήταν 1989 όταν ο νυν Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και Πάσης Κύπρου Χρυσόστομος, τότε Μητροπολίτης Πάφου, μίλησε στο «Περιοδικό» και την δημοσιογράφο Μαρίνα Στεφανίδου σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Δείτε την ρετρό συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE