ΠΑΦΟΣ: Εννέα χρόνια στη φυλακή 35χρονη - 25 κιλά στις αποσκευές της

ΠΑΦΟΣ: Εννέα χρόνια στη φυλακή 35χρονη - 25 κιλά στις αποσκευές της

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Πέμπτη (07/11) στην Πάφο, καταδίκασε 35χρονη σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών, αφού την έκρινε ένοχη σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, στις 25/10/2018, μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων, έκαναν έλεγχο στις αποσκευές της 35χρονης, η οποία είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 35χρονης, 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE