ΠΑΦΟΣ: Εννέα χρόνια στη φυλακή 35χρονη - 25 κιλά στις αποσκευές της

ΠΑΦΟΣ: Εννέα χρόνια στη φυλακή 35χρονη - 25 κιλά στις αποσκευές της

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε την Πέμπτη (07/11) στην Πάφο, καταδίκασε 35χρονη σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών, αφού την έκρινε ένοχη σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, στις 25/10/2018, μέλη της ΥΚΑΝ και του Τμήματος Τελωνείων, έκαναν έλεγχο στις αποσκευές της 35χρονης, η οποία είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Πάφου, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στις αποσκευές της 35χρονης, 20 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη βάρους 25 κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE