Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Κατά δεδομένα που δημοσιοποίησε το USGS, ο σεισμός έγινε 60 χιλιόμετρα από την πόλη Χαστρούντ, στην ιρανική επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν, λίγο πριν από τις 02:30 τοπική ώρα [01:00 ώρα Κύπρου] ξημερώματα Παρασκευής (8/11).
Σύμφωνα με το σεισμολογικό κέντρο του Ινστιτούτου Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου της Τεχεράνης, ο σεισμός, που είχε εστιακό βάθος μόλις 8 χιλιομέτρων, ακολουθήθηκε από τέσσερις μετασεισμικές δονήσεις μεταξύ 4,1 και 4,8 βαθμών. Το εστιακό βάθος των μετασεισμών ήταν 10 χιλιόμετρα.
Το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων ISNA και η κρατική τηλεόραση μετέδωσαν ότι έγινε ο σεισμός, χωρίς όμως να κάνουν λόγο για θύματα ή ζημιές. Το πρακτορείο ειδήσεων IRNA μετέδωσε πως αρκετοί πολίτες πανικοβλήθηκαν και βγήκαν από τα σπίτια τους μέσα στη νύχτα. Οι ισχυρές σεισμικές δονήσεις είναι συχνές στην Ισλαμική Δημοκρατία.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




