ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ προσφορές για την πρώτη φάση του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας

Οκτώ προσφορές για την πρώτη φάση του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας

Οκτώ συνολικά προσφορές υποβλήθηκαν για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας (Φάση Α’), στο πλαίσιο διαγωνισμού που προκήρυξε το Τμήμα Δημοσίων Έργων, δήλωσε η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου.

Σε δηλώσεις της  μετά την ολοκλήρωση συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία του ΤΕΠΑΚ, η κ. Αναστασιάδου χαρακτήρισε τον αριθμό των προφορών ως ικανοποιητικό, προσθέτοντας πως οι ληφθείσες προσφορές θα αξιολογηθούν άμεσα, προκειμένου το έργο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό.

Όπως πρόσθεσε, το έργο εντάσσεται στους στρατηγικούς σχεδιασμούς του υπουργείου για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Η πρώτη φάση του έργου αφορά στο Τμήμα από την Βιοτεχνική Ζώνη Λακατάμειας μέχρι τη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.
 
Το κόστος του έργου, το οποίο είναι διάρκειας τριών ετών, εκτιμάται στα €62 εκ. Αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2020 και να ολοκληρωθεί το 2023.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top