X Factor – Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Είναι στα όρια του ανέκδοτου»

X Factor – Μιχάλης Τσαουσόπουλος: «Είναι στα όρια του ανέκδοτου»

DATA[

Μια ευγενική μεν διαμάχη δε είχε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος με την Λίλα Τριάντη στο live του X Factor. Αφορμή για αυτήν στάθηκε το εισαγωγικό απόσπασμα της διαγωνιζόμενης όπου εξέφρασε την γνώμη της για την ευρύτερη κριτική που έχει δεχθεί ως τώρα από τον μουσικό παραγωγό.

Μόλις, λοιπόν, η διαγωνιζόμενη ολοκλήρωσε την εμφάνιση της, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος πήρε τον λόγο και ξεκίνησε απαντώντας στα δικά της σχόλια. «Θα ήθελα πριν περάσουμε στην κριτική, επειδή είδα τώρα ένα video που είπε η γλυκιά φίλη εδώ ότι κάνω κακές κριτικές και αισθάνομαι ανταγωνιστικά για τα κορίτσια τα δικά μου. Δεν υπάρχει αυτό. Τέτοιες μικρότητες δεν έχω εγώ. Ποτέ».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE