Κίβενι: «Έχουμε ψηλούς στόχους»

Κίβενι: «Έχουμε ψηλούς στόχους»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δόξα ο χρυσός σκόρερ της ομάδας της Λάρνακας, Τζόσεφ Κίβενι.

Τι είπε:

Αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα από τον τραυματισμό μου και σκόραρα. Είναι πολύ καλό αυτό για εμένα. Ναι έχω αυτοπεποίθηση. Χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά νιώθω καλά στην ΑΕΚ».

Για τους στόχους: «Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο. Υπάρχουν ψηλοί στόχοι, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE