Κίβενι: «Έχουμε ψηλούς στόχους»

Κίβενι: «Έχουμε ψηλούς στόχους»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δόξα ο χρυσός σκόρερ της ομάδας της Λάρνακας, Τζόσεφ Κίβενι.

Τι είπε:

Αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα από τον τραυματισμό μου και σκόραρα. Είναι πολύ καλό αυτό για εμένα. Ναι έχω αυτοπεποίθηση. Χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά νιώθω καλά στην ΑΕΚ».

Για τους στόχους: «Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο. Υπάρχουν ψηλοί στόχοι, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE