Κίβενι: «Έχουμε ψηλούς στόχους»

Κίβενι: «Έχουμε ψηλούς στόχους»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και Δόξα ο χρυσός σκόρερ της ομάδας της Λάρνακας, Τζόσεφ Κίβενι.

Τι είπε:

Αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήρθα από τον τραυματισμό μου και σκόραρα. Είναι πολύ καλό αυτό για εμένα. Ναι έχω αυτοπεποίθηση. Χρειάζομαι χρόνο για να προσαρμοστώ αλλά νιώθω καλά στην ΑΕΚ».

Για τους στόχους: «Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο. Υπάρχουν ψηλοί στόχοι, αλλά κρατάμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE