Ερανοσιάν: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

Ερανοσιάν: «Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη»

Τι δήλωσε ο Έντουαρντ Ερανοσιάν, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην «Αρένα» με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Τι είπε: 

«Νομίζω κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθεια τους.  Δεν ήμασταν τυχεροί στην τελευταία φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν παίξουμε όπως σήμερα η ομάδα θα πάρει βαθμούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.