Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Ερντογάν: Οι νεοναζί είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας

Οι νεοναζί οι οποίοι είναι οι σταυροφόροι των ημερών μας περιορίζουν την ζωή των μουσουλμάνων στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες του κόσμου, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι δεν περνάει μέρα που να μην υπάρχει είδηση για επιθέσεις στους χώρους λατρείας τους. Υποστήριξε ότι “ο ισλαμικός πολιτισμός μοιάζει να είναι εκτεθειμένος σε πολιτιστική γενοκτονία λόγω των δολοφονιών στις οποίες προβαίνουν οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η Boko Haram, η Αλ-Σαμπάμπ, η FETÖ, το PKK από την μια και της θρησκευτικής άγνοιας και της διάθεσης φανατισμού απο την άλλη”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη ότι δεν μπορούν να διώξουν τους Σύριους. “Κάποιοι λένε ‘να φύγουν οι Σύριοι’. Εμείς ποτέ δεν θα τους πούμε εντάξει. Δεν μπορούμε να τους στείλουμε κάτω από τις βόμβες. Δεν υπάρχουν όρια στην παγκοσμιοποίηση της αδελφοσύνης του ισλάμ. Κανείς δεν μπορεί να σπείρει σπόρους διχόνοιας μεταξύ μας”, ανέφερε.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE