Μοιραίο ταξίδι για ζεύγος - 'Έσβησε' 44χρονος στα σαγόνια καρχαρία

Μοιραίο ταξίδι για ζεύγος - 'Έσβησε' 44χρονος στα σαγόνια καρχαρία

«Μοιραίο» αποδείχτηκε το ταξίδι με τη σύζυγό του για έναν 44χρονο άνδρα από τη Σκωτία, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στα σαγόνια ενός καρχαρία κοντά στη Μαδαγασκάρη, στο νησί Ρεουνιόν του Ινδικού Ωκεανού.

Ο άνδρας είχε οργανώσει το ταξίδι για να γιορτάσει μαζί με τη γυναίκα του τα 40ά γενέθλιά της.

Πρόκειται για τον Richard Martyn Turner από το Εδιμβούργο, ο οποίος, ενώ κολυμπούσε στα νερά του Ινδικού Ωκεανού, βρήκε τραγικό θάνατο.

Το χέρι του άνδρα, που αγνοούταν, βρέθηκε μέσα στο στομάχι ενός καρχαρία-τίγρη.

Η σύζυγός του αναγνώρισε τη βέρα στο χέρι του.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν ο άτυχος άντρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση καρχαρία ή αν πνίγηκε και στη συνέχεια ο καρχαρίας τον έφαγε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Ειρήνη στη Γάζα: Οι όμηροι επέστρεψαν, οι υπογραφές έπεσαν, τα ερωτήματα παραμένουν

Η τελευταία πράξη μιας ιστορικής ημέρας γράφτηκε στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και άλλοι 20 ηγέτες, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέγραψαν το βράδυ της Δευτέρας (13/10) τη συμφωνία για το τέλος του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και την ειρήνη στη Γάζα.