ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστακός η πόλη – Μεγάλη ολονύκτια επιχείρηση 50 Αστυνομικών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστακός η πόλη – Μεγάλη ολονύκτια επιχείρηση 50 Αστυνομικών

Σε συναγερμό βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Αστυνομία στη Λευκωσία το Σάββατο 9/11, το βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά την απόπειρα φόνου του 30χρονου Σύρου, η Αστυνομία φοβάται για αντίποινα, ή ένα κτύπημα απάντηση και έτσι, οι περιπολίες αυξήθηκαν.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9/11, η Αστυνομία, εξαπέλυσε μεγάλη επιχείρηση στη Λευκωσία με την συμμετοχή 50 Αστυνομικών. Επίσης έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι και οι περιπολίες σε μια προσπάθεια αποτροπής της όποιας ενέργειαςαπάντησης, για την απόπειρα φόνου στην Έγκωμη, το προηγούμενο Σάββατο 2/11.

Η πόλη μετατράπηκε σε «αστακό» κατά την διάρκεια της νύχτας, κυρίως στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, εκεί όπου υπάρχουν νυκτερινά κέντρα αναψυχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.