ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστακός η πόλη – Μεγάλη ολονύκτια επιχείρηση 50 Αστυνομικών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αστακός η πόλη – Μεγάλη ολονύκτια επιχείρηση 50 Αστυνομικών

Σε συναγερμό βρέθηκε για ακόμα μια φορά η Αστυνομία στη Λευκωσία το Σάββατο 9/11, το βράδυ, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά την απόπειρα φόνου του 30χρονου Σύρου, η Αστυνομία φοβάται για αντίποινα, ή ένα κτύπημα απάντηση και έτσι, οι περιπολίες αυξήθηκαν.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9/11, η Αστυνομία, εξαπέλυσε μεγάλη επιχείρηση στη Λευκωσία με την συμμετοχή 50 Αστυνομικών. Επίσης έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι και οι περιπολίες σε μια προσπάθεια αποτροπής της όποιας ενέργειαςαπάντησης, για την απόπειρα φόνου στην Έγκωμη, το προηγούμενο Σάββατο 2/11.

Η πόλη μετατράπηκε σε «αστακό» κατά την διάρκεια της νύχτας, κυρίως στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, εκεί όπου υπάρχουν νυκτερινά κέντρα αναψυχής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE