Εκτίμησαν την… ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ του Μερκή!

Εκτίμησαν την… ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ του Μερκή!

Πριν μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Μερκής, είχε γίνει «κόκκινο πανί» για αρκετούς Απολλωνίστες, όταν δημοσιοποιήθηκε υποτιμητική αναφορά του (στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) προς το πρόσωπο του πρώην προέδρου Ντίμη Κίρζη.

Εκείνο το συμβάν δεν ξεχάστηκε εντελώς, αλλά ο πολύπειρος αμυντικός, την Κυριακή (10/11) όταν σκόραρε στο Τσίρειο, αν μη τι άλλο έδειξε ότι σέβεται το… ψωμί και το παντεσπάνι που έτρωγε για πολλά χρόνια στη Λεμεσιανή ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.