Εκτίμησαν την… ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ του Μερκή!

Εκτίμησαν την… ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ του Μερκή!

strong>Πριν μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Μερκής, είχε γίνει «κόκκινο πανί» για αρκετούς Απολλωνίστες, όταν δημοσιοποιήθηκε υποτιμητική αναφορά του (στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης) προς το πρόσωπο του πρώην προέδρου Ντίμη Κίρζη.

Εκείνο το συμβάν δεν ξεχάστηκε εντελώς, αλλά ο πολύπειρος αμυντικός, την Κυριακή (10/11) όταν σκόραρε στο Τσίρειο, αν μη τι άλλο έδειξε ότι σέβεται το… ψωμί και το παντεσπάνι που έτρωγε για πολλά χρόνια στη Λεμεσιανή ομάδα.

strong>Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Βγαίνει μπροστά η Αννίτα μετά την καταγγελία ξυλοδαρμού από βουλευτή - «Εκτός ψηφοδελτίου...» - Ζητά να αποποιηθεί την ασυλία του

Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, δηλώνω με απόλυτη σαφήνεια ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε καταγγελίες βίας, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Χ η Αννίτα Δημητρίου μετά την καταγγελία κατά βουλευτή στη Λεμεσό από γυναίκα για ξυλοδαρμό της.

BEST OF TOTHEMAONLINE