Η Τουρκία απέλασε τζιχαντιστή στην Ελλάδα η οποία δεν τον δέχθηκε

Η Τουρκία απέλασε τζιχαντιστή στην Ελλάδα η οποία δεν τον δέχθηκε

Στην Ελλάδα απέλασε Αμερικανό μέλος του ISIS η Τουρκία, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, ωστόσο η Ελλάδα δεν τον δέχτηκε και ο τζιχαντιστής περιμένει τώρα στην ‘ουδέτερη ζώνη’ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο εν λόγω τζιχαντιστής μεταφέρθηκε το πρωί από το Γραφείο Μεταναστών Κων/πολης στην Αδριανούπολη και από εκεί στις Καστανιές για να παραδοθεί στην ελληνική αστυνομία.

Η ελληνική αστυνομία ωστόσο δεν τον αποδέχθηκε και τον έστειλε πίσω με τα πόδια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αμερικανός τζιχαντιστής εξακολουθεί να περιμένει στην ουδέτερη ζώνη. 

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν ότι αναμένεται να προκληθεί ένταση μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας λόγω του επεισοδίου αυτού.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE