Η Τουρκία απέλασε τζιχαντιστή στην Ελλάδα η οποία δεν τον δέχθηκε

Η Τουρκία απέλασε τζιχαντιστή στην Ελλάδα η οποία δεν τον δέχθηκε

Στην Ελλάδα απέλασε Αμερικανό μέλος του ISIS η Τουρκία, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, ωστόσο η Ελλάδα δεν τον δέχτηκε και ο τζιχαντιστής περιμένει τώρα στην ‘ουδέτερη ζώνη’ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο εν λόγω τζιχαντιστής μεταφέρθηκε το πρωί από το Γραφείο Μεταναστών Κων/πολης στην Αδριανούπολη και από εκεί στις Καστανιές για να παραδοθεί στην ελληνική αστυνομία.

Η ελληνική αστυνομία ωστόσο δεν τον αποδέχθηκε και τον έστειλε πίσω με τα πόδια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αμερικανός τζιχαντιστής εξακολουθεί να περιμένει στην ουδέτερη ζώνη. 

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν ότι αναμένεται να προκληθεί ένταση μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας λόγω του επεισοδίου αυτού.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE