Η Τουρκία απέλασε τζιχαντιστή στην Ελλάδα η οποία δεν τον δέχθηκε

Η Τουρκία απέλασε τζιχαντιστή στην Ελλάδα η οποία δεν τον δέχθηκε

Στην Ελλάδα απέλασε Αμερικανό μέλος του ISIS η Τουρκία, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, ωστόσο η Ελλάδα δεν τον δέχτηκε και ο τζιχαντιστής περιμένει τώρα στην ‘ουδέτερη ζώνη’ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο εν λόγω τζιχαντιστής μεταφέρθηκε το πρωί από το Γραφείο Μεταναστών Κων/πολης στην Αδριανούπολη και από εκεί στις Καστανιές για να παραδοθεί στην ελληνική αστυνομία.

Η ελληνική αστυνομία ωστόσο δεν τον αποδέχθηκε και τον έστειλε πίσω με τα πόδια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Αμερικανός τζιχαντιστής εξακολουθεί να περιμένει στην ουδέτερη ζώνη. 

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σχολιάζουν ότι αναμένεται να προκληθεί ένταση μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας λόγω του επεισοδίου αυτού.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE