Προβλήματα στα νησιά του Ιονίου από την κακοκαιρία «Βικτώρια»

Προβλήματα στα νησιά του Ιονίου από την κακοκαιρία «Βικτώρια»

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες βραδυνές ώρες της Τρίτης (12/11), η κακοκαιρία «Βικτώρια» που πλήττει αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Σημαντικότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν τα νησιά του Ιονίου και ιδιαίτερα η Κέρκυρα και η Κεφαλλονιά, όπου οι Αρχές περιμένουν να κοπάσουν τα φαινόμενα προκειμένου να γίνει η εκτίμηση των ζημιών.
 
Η έντονη βροχόπτωση σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο βόρειο Ιόνιο, ενώ τις τελευταίες ώρες η Αττική, η Πελοπόννησος και η δυτική Κρήτη «χτυπήθηκαν» από τη «Βικτώρια», η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα.
Στην Κέρκυρα σημειώθηκαν πολλές κατολισθήσεις ενώ αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά τα σχολεία για την Τετάρτη (13/11).

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, η Αθήνα, αλλά και η Εύβοια αναμένεται να «χτυπηθούν» δυνατά σήμερα, με τα φαινόμενα στην Αθήνα να εξασθενούν σταδιακά από το μεσημέρι της Τετάρτης (13/11).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE