ΚΥΠΡΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο αδικοχαμένο – ‘Καλό ταξίδι συνάδελφε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο αδικοχαμένο – ‘Καλό ταξίδι συνάδελφε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πραγματοποιείται εντός της ημέρας (14:30, 13/11) η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Τορναρίτη από την Λεμεσό.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στον Ύψωνα.

Ο Μιχάλης εντοπίστηκε την Τρίτη (12/11) κοντά στο φράγμα Αρμίνου στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Παγκύπριου Σύνδεσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας, «ο Μιχάλης ήταν ιδιώτης φύλακας ασφάλειας και πάντα ήταν κοντά στον σύνδεσμο. Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας εκφράζει το ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού Μιχάλη.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου μας Ανδρέας Στυλιανού, μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου και μέλη της επαρχιακής Λεμεσού θα δώσουν το παρών τους στην κηδεία και θα καταθέσουν στεφάνια.

Καλό ταξίδι συνάδελφε και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE