ΚΥΠΡΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο αδικοχαμένο – ‘Καλό ταξίδι συνάδελφε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο αδικοχαμένο – ‘Καλό ταξίδι συνάδελφε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πραγματοποιείται εντός της ημέρας (14:30, 13/11) η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Τορναρίτη από την Λεμεσό.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στον Ύψωνα.

Ο Μιχάλης εντοπίστηκε την Τρίτη (12/11) κοντά στο φράγμα Αρμίνου στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Παγκύπριου Σύνδεσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας, «ο Μιχάλης ήταν ιδιώτης φύλακας ασφάλειας και πάντα ήταν κοντά στον σύνδεσμο. Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας εκφράζει το ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού Μιχάλη.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου μας Ανδρέας Στυλιανού, μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου και μέλη της επαρχιακής Λεμεσού θα δώσουν το παρών τους στην κηδεία και θα καταθέσουν στεφάνια.

Καλό ταξίδι συνάδελφε και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μελόνι λόγω του σοβαρού περιστατικού με τραυματισμό πεζών στη Modena

Η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη της Πρωθυπουργού της Ιταλίας κας Giorgia Meloni, στην Κύπρο αναβάλλεται, λόγω της ανάγκης άμεσης επιστροφής της στην Ιταλία. μετά το σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στη Modena, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολιτών. 

BEST OF TOTHEMAONLINE