ΚΥΠΡΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο αδικοχαμένο – ‘Καλό ταξίδι συνάδελφε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο αδικοχαμένο – ‘Καλό ταξίδι συνάδελφε’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πραγματοποιείται εντός της ημέρας (14:30, 13/11) η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη Τορναρίτη από την Λεμεσό.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσοπολίτισσας στον Ύψωνα.

Ο Μιχάλης εντοπίστηκε την Τρίτη (12/11) κοντά στο φράγμα Αρμίνου στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Παγκύπριου Σύνδεσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας, «ο Μιχάλης ήταν ιδιώτης φύλακας ασφάλειας και πάντα ήταν κοντά στον σύνδεσμο. Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας εκφράζει το ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μακαριστού Μιχάλη.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου μας Ανδρέας Στυλιανού, μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου και μέλη της επαρχιακής Λεμεσού θα δώσουν το παρών τους στην κηδεία και θα καταθέσουν στεφάνια.

Καλό ταξίδι συνάδελφε και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE