Μιχάλης Κουϊνέλης: «Πριν την Ήβη νομίζω ότι ήμουν και παρθένος, δεν θυμάμαι» – VIDEO

Μιχάλης Κουϊνέλης: «Πριν την Ήβη νομίζω ότι ήμουν και παρθένος, δεν θυμάμαι» – VIDEO

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Μιχάλης των Stavento και δεν θα μπορούσε βέβαια να μην αναφερθεί στην σύζυγό του, Ήβη και την κορούλα τους.

Αρχικά ο Μιχάλης ανάφερε ότι ο ερχομός της κόρης του ήταν σαν «θείο δώρο» στη ζωή τους, ενώ με χιούμορ ανάφερε ότι Ανατολή, είναι ο λόγος που ξεκίνησε γυμναστήριο, τουλάχιστον για να ψαρώσει τον γαμπρό του!

Διαβάστε περισσότερα στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.