Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζάεφ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ζάεφ στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ θα έχει, την Πέμπτη, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο της διάσκεψης «Thessaloniki Summit 2019».

Οι δύο ηγέτες αναμένεται να συζητήσουν για την ενταξιακή πορεία της Β. Μακεδονίας, μετά και το πρόσφατο βέτο από τη Γαλλία για τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει στον κ. Ζάεφ το ζήτημα της πιστής εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών, ειδικά σε ό,τι αφορά τα μακεδονικά προϊόντα.

Αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημάνει πως πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις στη Βόρεια Μακεδονία προκειμένου να έχει την στήριξη της Αθήνας στις προσπάθειες ένταξης. Μάλιστα, η Ελλάδα βρίσκεται σε επαφή και με άλλες ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να ξανατεθεί το ζήτημα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων στη Σύνοδο του Απριλίου.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο του «Thessaloniki Summit 2019», θα έχει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο του επίσημου δείπνου.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μάστιγα» το λαθρεμπόριο από τα κατεχόμενα - Μόνο έξι περιπτώσεις σε μια βδομάδα - «Δεν ελέγχονται όλοι οι διερχόμενοι…»

Κασσελάκης για το ατόπημα με τα κατεχόμενα - «Αλίμονο αν οι άνθρωποι καθορίζονται από τα λάθη που διορθώνουν»

Θάνατος 29χρονου στη Λεμεσό: Αυτά είναι τα ευρήματα της νεκροτομής

Τα νέα ονόματα με τα οποία «βαπτίστηκαν» οι κακοκαιρίες στην Κύπρο – Έτσι επιλέγονται

Κύπριος γιατρός στους 100 κορυφαίους στην Παιδογκολογία διεθνώς

Βάζουν κάμερες τροχαίας σε δύο σημεία στη Λάρνακα - Πού θα τοποθετηθούν



Από πολίτη εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό - Ψάχνουν τους φακέλους με τα ελλείποντα πρόσωπα - Εικόνες από το σημείο

Από πολίτη εντοπίστηκε το πτώμα στη Λεμεσό - Ψάχνουν τους φακέλους με τα ελλείποντα πρόσωπα - Εικόνες από το σημείο

Τους φακέλους με τα ελλείποντα πρόσωπα ανοίγουν οι Αρχές, με σκοπό να βρουν σε ποιον ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης, το μεσημέρι της Τρίτης 03 Οκτωβρίου, σε ανοιχτό χώρο βόρεια του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top