Επιβάτης αεροπλάνου πέθανε μόλις αυτό προσγειώθηκε στα κατεχόμενα

Επιβάτης αεροπλάνου πέθανε μόλις αυτό προσγειώθηκε στα κατεχόμενα

 Επιβάτης άνδρας 39 ετών που επέβαινε σε πτήση από το αεροδρόμιο Σαμπίκα Γκιοκτσέν για το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου, πέθανε μόλις αυτό προσγειώθηκε στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν, το περιστατικό συνέβη στις 16.30 την Πέμπτη 14/11. Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους ο 39χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και τελικά απεβίωσε.

Η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE