ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανισμένη εδώ και αρκετό καιρό η 40χρονη Ρένα Κωστάκη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξαφανισμένη εδώ και αρκετό καιρό η 40χρονη Ρένα Κωστάκη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στην επαρχία Λεμεσού, εδώ και αρκετό καιρό, η πιο κάτω εικονιζόμενη Ρένα Κωστάκη, ηλικίας 40 χρόνων.

Η 40χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.55εκ. περίπου, το τελευταίο χρονικό διάστημα με ξανθά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της από την οικία της φορούσε μαύρο τζην παντελόνι και μαύρη φανέλα. Φέρει επίσης τατουάζ στο σώμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.                            

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE