X-FACTOR: Ράγισε η καρδιά της που ‘έδιωξε’ την 16χρονη Κύπρια – Ανατρίχιασε τους κριτές- VIDEO
15.11.2019 - 05:55
Στο 4ο live του X-Factor αποχώρησε δυστυχώς η 16χρονη Κωνσταντίνα, η οποία ήταν στην ομάδα του Τσαουσόπουλου και μάλιστα προτεινόμενη ήταν μαζί με άλλο κορίτσι από την ίδια ομάδα.
Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη που ήταν η άλλη προτεινόμενη αλλά κατάφερε να μείνει στο σόου, μιλώντας πριν την εμφάνισή της στην σκηνή για το 5ο live αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Κωνσταντίνας λέγοντας ότι ράγισε η καρδιά της όταν έμειναν οι δύο στην σκηνή για να διαγωνιστούν για το ένα εισιτήριο παραμονής και ότι, θα έδινε μέχρι και την θέση της στην 16χρονη Κύπρια για να είναι στο σόου.
Πάντως, η Ζωή, στο 5ο live ήταν εντυπωσιακή, τραγουδώντας την μπαλάντα ‘The Power of Love’, αφήνοντας τους κριτές άναυδους με τις φωνητικές της ικανότητες που επιτέλους έδειξε.
Μάλιστα, σχολιάστηκε ότι ο Τσαουσόπουλος δικαιώθηκε με την επιλογή του να την κρατήσει αυτή στο σόου.
Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.