Ιράν: Διαδηλώσεις και επεισόδια μετά την αύξηση της τιμής της βενζίνης

Ιράν: Διαδηλώσεις και επεισόδια μετά την αύξηση της τιμής της βενζίνης

Διαδηλώσεις και επεισόδια ξέσπασαν σε πολλές πόλεις του Ιράν.

 

Την πιο πάνω είδηση μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA, την επομένη της ξαφνικής αύξησης της τιμής της βενζίνης κατά 50% την οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Προέδρου Χασάν Ρουχανί.

Έγιναν "μεγάλες" διαδηλώσεις στη Σιρτζάν (κεντρικά), όπου πολίτες "επιτέθηκαν σε χώρο αποθήκευσης καυσίμων μέσα στην πόλη και αποπειράθηκαν να βάλουν φωτιά", σύμφωνα με το IRNA.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.