Η Νέα Σαλαμίνα στα γραφεία του ΠΑΟΚ!

Η Νέα Σαλαμίνα στα γραφεία του ΠΑΟΚ!

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΟΚ με την οποία ενημερώνει:

«Μια ιδιαίτερη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου μας, καθώς σε αυτά βρέθηκαν οι προπονητές της κυπριακής γυναικείας ομάδας, Νέα Σαλαμίνα, Πέτρος Χριστοφή και Έλενα Καδή.

Ο λόγος επίσκεψης τους ήταν η παρακολούθηση προπονήσεων των «Ισόβιων Πρωταθλητριών», καθώς και των υποδομών του Σωματείου μας, με σκοπό την ενημέρωση για τον επιτυχημένο τρόπο λειτουργίας του τμήματος αλλά και τη δυνατότητα περαιτέρω συνεργασίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, η υποδοχή έγινε από το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνου επικοινωνίας του Συλλόγου μας, Άκη Μπεκιάρη, καθώς και από τον έφορο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, Ηλία Ναλμπάντη.

Εκτός από τις φανέλες των δύο ομάδων, ο κ. Χριστοφή παρέδωσε στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, μία ασπρόμαυρη φανέλα της προσφυγικής ομάδας, Ελεύθερη Αμμόχωστος, η οποία στην πλειοψηφία της αποτελείται από φίλους του Δικεφάλου.

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE