ΤΡΟΧΑΙΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκτινάχθηκε μετά τη σύγκρουση – Είχε «Άγιο» και κράνος

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκτινάχθηκε μετά τη σύγκρουση – Είχε «Άγιο» και κράνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/11 στο δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα. Φαίνεται τελικά πως ο 48χρονος είχε «Άγιο» ενώ έφερε και κράνος σύμφωνα με την Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι γύρω στις 08:10 του Σαββάτου 16/11 όχημα χτύπησε στο πίσω μέρος ποδήλατο στο οποίο επέβαινε 48χρονος, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης από τη σύγκρουση να εκτιναχθεί από το δίκυκλο και να προσγειωθεί ανώμαλα στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και όπως όλα δείχνουν «είχε Άγιο» αφού παρά το τροχαίο ατύχημα, έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ φαίνεται ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως ο 48χρονος ποδηλάτης έφερε κράνος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.