ΤΡΟΧΑΙΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκτινάχθηκε μετά τη σύγκρουση – Είχε «Άγιο» και κράνος

ΤΡΟΧΑΙΟ- ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εκτινάχθηκε μετά τη σύγκρουση – Είχε «Άγιο» και κράνος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 16/11 στο δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα. Φαίνεται τελικά πως ο 48χρονος είχε «Άγιο» ενώ έφερε και κράνος σύμφωνα με την Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι γύρω στις 08:10 του Σαββάτου 16/11 όχημα χτύπησε στο πίσω μέρος ποδήλατο στο οποίο επέβαινε 48χρονος, με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης από τη σύγκρουση να εκτιναχθεί από το δίκυκλο και να προσγειωθεί ανώμαλα στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και όπως όλα δείχνουν «είχε Άγιο» αφού παρά το τροχαίο ατύχημα, έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ φαίνεται ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως ο 48χρονος ποδηλάτης έφερε κράνος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE