ΕΛΛΑΔΑ: Βρέφος εννέα μηνών έχασε τη ζωή του στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέφος εννέα μηνών έχασε τη ζωή του στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας

Επιβεβαιώθηκε από τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, ο θάνατος ενός βρέφους από τον Κονγκό, ηλικίας εννέα μηνών.

Το βρέφος μεταφέρθηκε σε ιατρό την περασμένη εβδομάδα με συμπτώματα αφυδάτωσης. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όμως, στο μεταξύ είχε εκπνεύσει. Η έκδοση σχετικού πορίσματος αναμένεται από τον ιατροδικαστή Μυτιλήνης που εξέτασε το παιδί.

Ο θάνατος του βρέφους, που ζούσε στον καταυλισμό με τους γονείς του - οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου - γνωστοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/11) με ανάρτηση της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE