ΕΛΛΑΔΑ: Βρέφος εννέα μηνών έχασε τη ζωή του στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέφος εννέα μηνών έχασε τη ζωή του στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας

Επιβεβαιώθηκε από τη διοίκηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, ο θάνατος ενός βρέφους από τον Κονγκό, ηλικίας εννέα μηνών.

Το βρέφος μεταφέρθηκε σε ιατρό την περασμένη εβδομάδα με συμπτώματα αφυδάτωσης. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όμως, στο μεταξύ είχε εκπνεύσει. Η έκδοση σχετικού πορίσματος αναμένεται από τον ιατροδικαστή Μυτιλήνης που εξέτασε το παιδί.

Ο θάνατος του βρέφους, που ζούσε στον καταυλισμό με τους γονείς του - οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου - γνωστοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (17/11) με ανάρτηση της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE