ΑΘΗΝΑ: Πορεία του Πολυτεχνείου - Επί ποδός 5 χιλιάδες αστυνομικοί

ΑΘΗΝΑ:  Πορεία του Πολυτεχνείου - Επί ποδός 5 χιλιάδες αστυνομικοί

Κορυφώνονται, την Κυριακή (17/11) το απόγευμα, οι εκδηλώσεις για την 46η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με την πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Η πορεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16:00 ενώ επί  ποδός είναι σήμερα χιλιάδες αστυνομικοί, προκειμένου να  διασφαλίσουν ότι οι εορτασμοί για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθούν χωρίς απρόοπτα.

Σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς, 5 χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ετοιμότητα και τα μέτρα της αστυνομίας θα είναι δρακόντεια σε όλο το κέντρο. Η ΕΛ.ΑΣ έχει εντάξει στον σχεδιασμό ελικόπτερα αλλά και drones, προκειμένου να ελεγχθούν σημεία που δύσκολα ελέγχονται διαφορετικά.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.